2006.04.18. Kedd

Eljött a napja, hogy felkerüljenek a felnik. Előrelátóan nem az autóval mentem  el gumishoz, hanem alábakoltam, és csak a kerekeket vittem oda. Természetesen kiderült, hogy jól tettem, mert a 12-es Melberekhez hasonlóan ez sem fordul el hátul... Úgyhogy végülis Enikő kapta a MiM-eket, a Popra meg átkerültek az Aluettek. Az pont elforog.

Aztán próbaút gyanánt elmentünk asszonypajtással autózni egyet. Kis kabriózás után fel kellett csukni a tetőt, mert kaptunk egy szép kis esőt.
Alapvetően nem volt vele gond, egész addig, amíg Veszprémben, a Stop Shop parkolójából kiforduláskor gázt nem adtam, mert akkor megállt. Találtam 1 db csavarhúzót, az arra volt alkalmas, hogy megnézzem, van-e benzin. Nem volt. Megszívtam az AC befolyó csövét, ott még igen. AC-csere. Nem egy nagy meló, csak kicsit sokáig tartott, mire hozott egyet valaki :D Ezúton is köszönet érte Szücsinek!
Kicseréltem, szépen beindult, haza is jött.
Majd valamelyik nap teszek rá BIS AC-t, mert ez a Lada AC nem rendelkezik visszafolyóval. Meg majd visszarakom rá az eredeti generátorát, mert ennek nem van ideális helyen a csatlakozója.

Kerékcsere Az Aluettekkel. Alakul.

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!