Archívum: 2016 (4)

Tevékenységtérkép

Olajcsere

Lusta vagyok írni bármiről, de most feljegyzem, hogy olajcsere volt mindkét Suzukiban, Total 10W40-et kaptak, óraállások:

Baleno   288.184 km
X90   248.375 km

 
nyuszy @ . Szólj hozzá!

Hát, ez nem jött össze

3,5 éve vettem meg az autót hirtelen felindulásból, és akkor még hittem is benne, hogy előbb-utóbb lesz belőle valami, mert amúgy nem lett volna annyira irreális meló megcsinálni. De aztán sosem alakult úgy, én meg egy ponton beláttam, hogy annak nincs értelme, hogy az udvaron fogyjon el annyira, amikor már csak lemezárban veszik át.
Úgyhogy feltettem a 126-ra egy őszinte hirdetést, amit tökéletesen időzítettem, mert pár percre rá pont a megfelelő ember látta, beszéltünk, hirdetést levettem, amikor tudott, eljött megnézni, ma pedig el is vitte.
Remélem, hogy ha nem is gyorsan, de nálam nagyobb hatékonysággal fog belőle autót csinálni!


nyuszy @ . 1 fotó . Szólj hozzá!

Szia, GV

Sajnos az idő azt igazolta, hogy a GV megvételének koncepciója hibás volt.

Egyrészt nem tűnt úgy, hogy kompromisszummentesen ki lehetne vele váltani a Balenót, még ha oly keveset is megyünk hosszabb távra, másrészt meg az X-et egyelőre nem akarom eladni.
Az a másodlagos cél, miszerint családostul járjunk az erdőbe, szintén nem jött be, idő és lehetőség hiányában kb. 2-3 havonta egyszer jött össze ilyesmi, a maradék idő nagy részében meg csak állt szegény autó az udvarban.

Így hát némi hirdetgetés után a mai napon új gazdája lett neki. Annyira nem jártam jól a dologgal, de hát ez egy ilyen játék :)