BISezés + ülés

Egy egész héten át használtam a BIS-t, mint egy normális autót, és attól eltekintve, hogy pénteken megint szétugrott az a műanyag csukló a szívatónál, egész jól viselkedett. Ha valakinek van ötlete, hogy azt a szart hogyan lehetne fixálni, szívesen venném a tippeket.

Illetve most már biztos vagyok benne, hogy halott a termosztát, ami ilyen városi felhasználásnál sajnos rettenetes fogyasztást okoz, de remélem, Gáspáry Laci hoz nekem szép új termosztátot, és akkor ezt a problémát is meg lehet szüntetni.

Illetve még vettem egy pár ülést Thonytól, ami előtte már körbement a fél klubon, hollo pedig ma elhozta őket nekünk (köszönjük szépen!).

Gyorsan be is tettem a sárgába próbából. Hát, szóval ahogy sejtettem, elég perverz dolog ilyet használni napi szinten. Benne ülni egész jó, még majdnem kényelmesnek is mondanám, de ki- és beszállni egy rémálom :) Úgyhogy egy tesztkör után gyorsan visszakerültek a hollo-féle ülések, ezek meg jók lesznek alkalmi játszós használatra, mert kanyarodásnál azért baromi jók :)
Ja, meg lesz egy jelenésük kárpitosnál is, mert annyira nem szépek, de hát ugye használt cuccról van szó, szóval ez nem meglepő fordulat.

Kommentek

hollo

A kárpitozásra leszek kíváncsi majd....
Arról a bizbaszról a karbinál, meg kéne valamiféle közeli kép, ha lehetne, addig is egy vékony rézdrót segíthet neked... :P

THONY

Sok jó kilométert, benne :D A kiszállás nem kipattanós, főleg ha ültetett a kocsi végkép :) Amúgy, ugye hogy a vezető oldali tágabb!? :D

KG

Hozzá kell szokni, és akkor a kipattogással sem lesz gond.
A trükk amúgy az, hogy a bal kezeddel a küszöbön kell megtámaszkodni, és ha ez a mozdulatsor rögzül, akkor baromi gyorsan megy.
Sajnos bennem túlzottan is megmaradt ez, és minden autóból így szállok ki szinte. :D

nyuszy

hollo #52256:
Ki kéne szedni a karbit, hogy le tudjam fotózni :(

THONY #52257:
Érdekes módon nincs nagy különbség, talán inkább csak a szivacs ment össze.

KG #52261:
Vazze, öreg vagyok én már ehhez :)
Amúgy ahol most a sárga áll, ott úgy 30 centire lehet kinyitni az ajtót, ha a másik oldalával koppra állok, szóval pláne reménytelen lenne :)

Buszos Petya

nyuszy #52263: És? Van rajta tetőablak, nem? :) :D

Gabe

Esetleg a kabrióba? :P

nyuszy

Gabe #52286:
Az is lehet, majd kiderül, ha egyszer belepróbálom, hogy mennyire használható. Abból normális üléssel is szar kiszállni :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!