2011.11.05. Szombat

Még pár napja sikerült odaférni a gumikhoz, és mivel Csöpi valszleg idén télen nem sokat fog menni, ezért visszaloptam a Pop gyári kerekeit magamnak a rajta lévő téli gumikkal együtt, és jól felraktam a BIS-re.
 


Ma meg kihasználtam a 16 °C-os hőmérsékletet, bütykölgettem kicsit, kicseréltem például a hátsó ablaktörlő kapcsolóját, mert csak ablakmosóval együtt működött, leszedtem elölről a spojlert, mert a kerék előbb-utóbb széttépte volna, illetve kicsit babráltam a karbival is, hogy ne 6000-es fordulaton pörögjön a szívató. Pótoltam a gyári emelőt, illetve betettem egy vontatókötelet és egy elakadásjelző háromszöget a csomagtartóba, biztos, ami biztos.

Aztán a gyönyörű idő örömére autóztunk kényelmes tempóban 77 km-t, fogasztásméréssel egybekötve. 5,1 literes átlag jött ki, bár igen komótos tempóban mentünk. Aztán megviccelt a vas a kúton, mert az istennek sem akart beindulni, vagy 5 percig próbálkoztunk vele, mire sikerült. Arra gondoltam, hogy szelephézag, de hazaérve nem sikerült a problémát újra előidézni, szóval a bánat tudja.

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!