2011.02.19. Szombat

Szereltem ma villany- és vízvezetéket.
Három prodzsekt volt betervezve mára:
- nem működött az ablakmosó,
- nem működött a kürt,
- be kellett kötni a fényszórókat.

Az ablakmosóval kezdtem, persze az sem volt annyira egyszerű, mint reméltem, de végülis sikerült rájönnöm, hogy van egy visszacsapó szelep a csőben, és az nem volt hajlandó kinyílni. Kipróbáltam egy sima toldóval, és működött, úgyhogy gyorsan elugrottam a szomszéd autósboltba, és vettem egy másikat, most jó.

Nekiálltam volna megcsinálni a dudát, erre kiderült, hogy most éppen működik. Fura.
Mindenesetre nem bánom, mert annyira szörnyű helyen van felszerelve a kürt, hogy az egész elejét le kellett volna bontani, hogy hozzáférjek.

Eztuán következtek a lámpák. Hát, úgy négy órát szoptam vele, először is ki kellett találnom, hogy működik (ez is olyan, hogy fixen van pozitív a lámpán, és testet kapcsol a bajuszkapcsoló ;) , aztán ki kelltt találni, hol tudok villanyt levenni a drótról a relének, majd kellett találni megfelelő hosszúságú drótokat, aztán meg még azzal is szoptam, hogy találjak rendes testet, de végülis sikerült, működik, fasza.

Kommentek

Grosso

Hát barátom, télleg szopás a pozitív testelésû autó. Miért nem tudtak ezek is rendesen villanyhálózatot csinálni, mint a többi :D

Mindenesetre gratula az ügyködéshez ;)

raver

Elõször azt hittem hogy házfelújításba kezdtél. :D

raver

raver #49723:
Lemaradt:lehet hogy egy háznál a hasonló feladatokat könnyebb megcsinálni.Gratula a kitartáshoz és a sikeres projecthez. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!