2006.05.12. Péntek

Végülis nem fedelet cseréltem tagnap, hanem visszaraktam az egész karbit. Kb. jónak tűnt, így éjjelre Enikővel mentem dolgozni tesztút gyanánt. Mire Fehérvárra értem, kijöttek a problémák, egyrészt a szívócsonkból az egyik tőcsavar elment vadászni, és így falsot szívott, másrészt a gázpedál még mindig szorult. Így az alapjárat 0 és 3000 között ingadozott :D

Kértem kölcsön Gabe-től egy karbit szívócsonkostul, ma du. felraktam. Ettől jelentősen romlott a helyzet, az alapjárat igen sz*r lett, valamint valahol a tetejénél folyt a benzin :) Úgyhogy megberháltam az enyémet, kapott a szívócsonkhoz egy sima csavart, úgy néz ki, ez most fog rendesen. Kicseréltem a gázpedált is, úgy néz ki, hogy most használható lesz. Konkrétan megy, mint a disznó :)

Valamint a váltón találtam meg az olajbeöntő sapkát. Jól meghajtogattam, hogy jobban fogjon, visszaraktam, de aztán pár km múlva megint hülye hangja volt, megnéztem, akkor végleg elveszett :) Szerencsére volt nálam egy zsírúj, remélem, az a helyén marad.

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!