2006.04.04. Kedd

Tegnap sikerült kerítenem egy olyan ablaktörlő motort, amilyen eddig is benn volt. Ma reggel viszonylag problémamentesen beépítettem. Dupla olyan sebességgel töröl, mint az előző, szegény nagyon a halálán volt már.

Aztán szereltem egy kicsit kipuffot, mert tegnap úgy gondolta, hogy nem kell a belső csonk meg a leömlő közé csavar, és nem tetszett a hangja :) Amúgy meglepő, vagy két hete benn van ez a motor, és még csak ennyi baja lett összesen :)

Mivel még maradt időm, gondoltam kicserélem a km-spirált. Éppen az történt vele, hogy a hátsó végén teljesen elfogyott a perem róla, így simán kifordult a hollanderből 90°-ban :) Szerencsére úgy törött el, hogy kiállt egy fél mm-es darab a kihajtásból, így a kihajtás kiszedése (meg a váltó leengedése) nélkül ki tudtam szedni egy oldalcsípővel.
Aztán nekiálltam szétbontani az utasteret. Ha már ott jártam, kiszedtem a jó nedves és erősen rohadófélben lévő szőnyegeket is (az alulemez áldásos hatása), amiket vissza sem raktam, most nagyom egy pár napig száradni.
Kifejtettem az alagútból a spirált külsőstül, betettem az újat, bekötöttem a végeit, úgy néz ki, jó lesz.

Aztán ha már úgyis kiürítettem az utasteret, ráadásul meg volt emelve az autó, gondoltam kicserélem a kézifékkart. Elég laza volt a bowden, gyanús lett. Elkezdtem lekötni hátul, és rá kellett jönnöm, hogy nem lesz elég kart cserélni, a bowden is elszakadt. Sebaj, az is volt nálam :) Úgyhogy kicseréltem a bowdent, meg a kart, beállítgattam, úgy néz ki, jó lesz.

Érdekes így alulemez meg szőnyeg nélül vezetni, kétszer akkora lett az utastér, 5 centivel magasabb lett az ülés, és rá kellett jönnöm, hogy a kuplungpedálnak gyárilag nem 5 cm-es útja van :c)

A kiszerelt szemét

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!