2005.12.19. Hétfő

Reggel nagy tűnődések közepette elmentem Lajoshoz.
Alámentünk a Suzukinak, és sikerült konstatálni, hogy tényleg nagyon szétdőlt. Tehát nem martadt más alternatíva, mint Enikőt életre kelteni.
Persze van nekem másik generátorom meg motorborításom is - Fehérváron. De ha még el is vitt volna Lajos, akkor sem lettünk volna előrébb, mert minimum másfél óra lett volna megfordulni. Akkor meg nem végeztünk volna addig, mire nekem el kell menni dolgozni.
Úgyhogy felhívtam Kovács Petit (a helyi bontós), hogy nincs-e neki esetleg-e egy generátora meg motorborítása. Aszonta van neki, de autóban :)
Mindez 9 órakor volt. Na, odamentünk, de minthogy erősen 10 centis hó alatt állt a kocsi, és folyamatosan havazott, nem álltunk neki a helyszínen szétdönteni, így elvontattuk Lajoshoz. Érdekes volt, fék nélkül... :)
Kiszedtük, Lajos nekiesett a flexszel, méretre szabta, pontosan megigazgatta, felraktuk, átrendeztem a kábeleket a feszszabon, hogy legyen esély töltésre, beindítottuk és lőn :) Úgy néz ki, műxik, és még töltés is van :) Minthogy délre végeztünk, még a karbin is vissza lett csinálva a szivató meg a második torok kallantyúja, király :) Sajnos az első torok pillangószelepének tengelye baromira kotyog, ettől sz*r az alapjárat, durrog meg ilyesmik...
De működik :)

Az eddig cucc maradványa... A generátor maradványai... Készül az új Ilyen lett A donor A donor

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!