2005.10.15. Szombat

A mai nap egy kicsit érdekesre sikeredett :)
Előzmény, hogy már jó régen nem volt semmi komolyabb probléma Enikővel. Ma bepótolta :)
Történt ugyanis, hogy elindultunk Gyulához reggel fél 8-kor. Fehérvárra érve az autó elég furcsákat produkált, összevissza ment az úton, meg hülye hangok is jöttek belőle, de kétszeri megállásnál semmi rendelleneset nem láttam. Aztán a harmadik megállásnál sikerült észrevenni, hogy majdnem elhagytam a jobb hátsó kereket rövid féltengellyel együtt :) A 30-as anya lazult le, Gabe segítségével némi fékszerelés kíséretében (az is szétugrott) sikerült orvosolni.
Elindultunk hát Pest felé, amikoris Enikő kitalálta, hogy leürül a karbi, ha tolom neki. Egyrészt folyt a benzin, azt orvosoltuk, másrészt kiiktattuk a benzinszűrőt, nem igazán lett jobb. Na de sebaj, azért ment.
A következő jelenség az iszonyat rázás kíséretében jelentkező szörnyű hang volt a motor felől. Ezt végülis Gyulánál sikerült orvosolni, a képen látható fölösleges alkatrész kiiktatásával.
Már azt hittem, hogy megoldódott a dolog, de hazafelé meg a jobb oldali motorborítás összetörése okozott erőteljes rezonanciát :D
Aztán valahol Gárdonyban Gabe-nek kellett karbit pucolni, mert gázadásra fulladt a gépe :P
Ja, és hogy a napot jellemezzem, Gyulánál a fő program az az volt, hogy KG motorborítást cserélt, mert az övé az tényleg ronggyá tört, a generátorával együtt... : o)
Szóval ez egy érdekes nap volt a járművek szempontjából. Nekem sajnos még motorburkolat-szerelés és váltócsere fog kelleni...

Flex rulez :D

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!