2005.08.26-27. Pénzesgyőr

A hétvégén a Kroko-féle túrasorozat aktuális fordulóján jártam.
Péntek éjjel a szokásos vezetett túra után aludtunk gyorsan sokat, és következett a 2×40 km-es trophy. Jó móka volt, bár közel sem volt akkora sár és víz, mint amire számítottunk.
Kroko újított, a szokásos KP-keresés most egy egyszerű feladat volt, ellenben rendesen szórták a mezőnyt a feladatok. Többek között ki kellett tölteni offroad-totót, kellett célba lőni, egy tóban egy szigetet megkerülni egy gumicsónakról kézzel evezve vagy a vízben derékig járva, valamint kereket is kellett cserélni. További színesítés volt a három toronyiránt-navigálós itinerpont.
Aztán du. egy Defender-mentést követően el kellett kanyarodni a tóra, autózni is benne egy kicsit :)

Iszás a faházaknál Dani Kroko Tibu nyuszy recefice Babicz Zoli Qnciék Qnciék Qnciék Papus Este Valika büféjében Este Valika büféjénél Éjjel, valahol az erdőben Patakátkelés Patakban szerelés Patakátkelés majdnem :) Rajt előtt Rajt előtt Rajt előtt Rajt előtt Rajt előtt Rajt előtt Feladat :) A tóparton Ebéd :D Dani felfelé 1. Dani felfelé 2. Kis saracska Kis patakocska Elakadt Defender Csörlőzésre készülve Papus is megállt :) Landy-mentés Kijutott Hozéék mosdanak a tavas feladat után A tónál Vízbefelé Vízbefelé Sajnos a legnagyobb vízmélységnél nem készült kép :) Eddig sikerült jutni, mire minden létező dolog beázott, vizet szívott stb. :D A jobb oldali ülés teljesen víz alatt van Naplemente :)

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!