Vettünk vasat

Tök rég nem vettünk Polskit, és amióta a BIS-t eladtuk, azóta nagyon alacsony lett az udvarban a 126-osok száma, szóval már időszerű volt beújítani valamit. Nyári tali után Zolka belinkelt egy autót, amit hirdettek már korábban is, csak akkor még irreális áron, most viszont már elgondolkodtató lett az ár, és mivel Zolka egy hétig nem tudott volna elmenni megnézni, megtettük mi másnap.

120 km-re mentünk el 30-35 fokos hőségben, és megnézegettük az autót alaposan. Az alcsony, óra szerint 33.097 km-es futás ellenére már nem múzeumba való, mert az eleje volt törve, amit elég ízléstelenül, de szerencsére elemcsere nélkül javítottak, aztán ocsmányra lefényezték.
Ezen felül is vannak rajta kisebb horpik, viszont szerencsére új korában kapott egy alapos üregvédelmet, meg valószínűleg nem sok telet látott élőben, így gyakorlatilag alig van rajta rozsda.

Átgondoltuk a dolgot, és elhoztuk. A hazautat még egy balatoni strandolással is meghosszabbítottuk, de a kb. 140 km-es utat is simán bírta igazi forró időben is, ahogy elvárható. Lent a hirdetés képei.

Kommentek

Krizsi

Gratulálok az új vashoz. :) Jó fogás. :D

TDanee

Szép vas, gratulálok hozzá.

Kopányi Sándor

Kié lett? Gratula, szép kisautó!

Totó

Gratulálok hozzá!

nyuszy

Köszi :)

Kopányi Sándor #54809:
Hogyhogy kié?

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!