Hóhelyzet

Megemlékezek itt pár szóban az elmúlt 164 év legemlékezetesebb március 15-éjéről.

Csütörtök délután már látszott, hogy rossz a helyzet, de a városban csak a b*lfasz sofőrök okoztak problémát, sötétben meg nem akartam kimenni lakott erületen kívülre. Péntek reggel viszont körbejártam a város kivezető útjait Jimnyvel, és ahol tudtam, segítettem. Vittem haza pl. egy nénit egy Úrhida felé félúton elakadt tűzoltóautóból tizenakárhány óra után, csináltam nyomot személyautóknak, huzigáltam elakadt autókat, de igazából túl sokat sajnos nem tudtam tenni, mert a hatóságok nem is nagyon engedtek el odáig, ahol lehetett volna valamit tenni. Délután még Szilvivel is mentünk egy kört. Tegnap értékelhető fotó nem készült, a telefonosakat meg inkább nem teszem fel.

Mára viszont a főbb utak mindegyike felszabadult, így elmentünk egy kcisit megnézni a kritikus pontokat.
Hát, én már tegnap is átláttam a helyzet súlyosságát, de ma láttunk élőben 4 méter magas hófúvásokat, ami hihetetlen, és sajnos a képek sem adják vissza a látványt.
A 81-es magyaralmási bekötőjénél Fehérvárcsurgó és Gúttamási között Gúttamási Gúttamási és Bakonykúti között Bakonykúti, a Várpalotára menő út helye

Kommentek

Egér

Becsülendő cselekedet!
Mi csütörtökön jöttünk Almádiba vonattal. A végére 160 percet késtünk, de az emberek nagyon jól kezelték a dolgot.
Szerencsétlen MÁV-osok sem tudtak semmit mondani, de valahogy leért az emberekben, hogy nem a kalauzt kell meglincselni.
Egy autóban rekedve borzalmas lehetett.

Kopányi Sándor

Le a kalappal, előtted, és minden önkéntes segítő előtt!

nyuszy

Kopányi Sándor #54287:
Sajnos nem tudtam/tudtunk igazán hasznos lenni :(

Kopányi Sándor

OK, legalább megpróbáltátok, sokakkal ellentétben.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!