Gyors kirándulás

Úgy látszik, az ünneplős tüntetős hétvégék hasznosak, mert március 15. után most sikerült kimenni egy kicsit gurulni Palota fölé.
Ténylegt kicsit, mert délután 3-kor indultunk el Fehérvárról, meg még kicsit meg is álltunk Lajossal pofázni, aki idő hiányában nem csatlakozott.



A változatosság kedvéért az erdő is éppen hogy csak nem porzik, szóval nagy kihívás nem volt, persze most nem is ez volt a cél.
Felmentünk a tési út jobb oldalán lévő horogban, majd a tócsás út felé indultunk. Itt arra sikerült rájönni, hogy túl régóta vagyunk együtt Szilvivel, mert a legjobb tócsát megpillantva teljesen egyszerre állapítottuk meg, hogy "Tele van baszva fával" : o)



A régi tési útra kiérve jobbról a piros turistajelzésen felmentünk az Öreg Futóné felé, kimentünk a Mórocz-tetőre, ahol meglepő módon egy kicsit sem fújt a szél, ilyet még nem tapasztaltunk. A Sötét-horog felé jöttünk le, majd némi bóklászás után kitaláltunk a régi tési útra, és a Várvölgyön át jöttünk haza. A Várvölgy rettentően rossz állapotban van, mindenhol máshol autópályára vannak pucolva az utak.



Gyakrabban kéne kimenni :)

Kommentek

Buszos Petya

Az Öreg Futónén megvan még a kilátó?

nyuszy

Buszos Petya #53913:
A geodéziai csőtoronyra gondolsz?
Az megvan, és még a létra is használható állapotú.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!