2011.02.05. Szombat

Jártunk ma délelőtt Pesten szélvédőt venni az autóhoz, de igazából nem is ez volt az érdekes, hanem ami visszafelé történt a 70-esen.

Azzal kezdeném, hogy hihetetlenül nem volt ma forgalom, sem felfelé, sem Pesten. Igazából visszafelé sem volt veszélyes, de valahol Pettend Érd után utolértünk egy négy autóból álló konvojt. Hátul egy SsangYong Actyon (a világ legrusnyább autója), előtte valami utánfutós, aztán Octavia, legelöl meg egy régi Swift. 70-nel. Tökéletes út- és látási viszonyok közepette.

Sok kilométeren át követtük őket, mert sehol nem volt akkora belátható, üres szakasz, hogy egy ilyen konvoj előzését be lehessen vállalni.
Aztán mikor végül sikerült, hogy az elöl menő suzukis ribanc úgy vezet, hogy az ölében van a kutya, bazmeg! Hihetetlen!

Természetesen nem zavar, ha valaki lassan megy, mert szar az autója, vagy csak szimplán balfasz. Az mondjuk már kurvára necces, ha az ölében lévő kutya miatt megy lassan.
De könyörgöm, a többi idiótának mi a picsáért kell beállnia vonatozni? Ha meg nem akarnak előzni, miért nem lehet egy normális követési távolságot tartani, hogy aki szeretne normálisan haladni, az beférjen két autó közé?

Kommentek

Soma22

Tökéletesen megértelek. A hétvégi utazásaimat pont ezért csinálom úgy, hogy inkább már péntek este/éjjel elindulok. Nincs kedvem ahhoz hogy a hülyék, nyomorultak 20 perc alatt felnyomják a vérnyomásomat.

Inkább a sötétben az üres úton nyugodtan.

A kutyás néni megérdemelt volna egy hígfosást az ölébe :)

Lajoska

Talán azért, mert kishazánkban legalább annyira értünk a vezetéshez, mint a politikához és a focihoz.
Beszélni mindenrõl nagyon tudunk.


Legalább légzsákos Suzuki volt?

Csacsa

olyat még nem láttam hogy kutya az ölben :) de olyat igen hogy egy gyerek volt a nõci ölében :)

Buszos Petya

Az ilyen az megérdemelné, hogy kisfejszével melírozzák. Nekem eddig az volt az igazi WTF-élmény, amikor egy Audi A2 picsavágent láttam hasonló konfigurációban (zsebkutya + szõke bjáccs a bal egyben) körforgalomban haladni, balra indexelve. Azóta se tudom eldönteni, hogy a kutya vezetett, vagy a gáré...

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!