2010.11.27. Szombat

Megjött az idei első hó!
Fehérváron is esett vagy 5 centi az éjjel, ami az utak kivételével egész jól meg is maradt.

Délután elmentünk Palotára, Szilvit kitettem kutyázni, addig Lajossal egyengettünk kicsit a lökhárítón (még múlt hét szombaton próbálkoztunk ezzel mi is csörlővel, fordítócsigával). Illetve felmérettem a kárt, mert a kárszakértőnek mondanom kell valamit az ajánlatára. Az a hülye helyzet van, hogy márkaszervizben gond nélkül javíttathatnám számlásan, viszont baromi bonyolult lenne, vagy kézbe egy igen csekély összeget kaphatok most, mivel előzetesben cascóra lesz rendezve, ott viszont van 100 eFt önrész... Na mindegy, majd alakul.

Miután összeszedtük Szilvit, játszottunk még egy kicsit hófúvásokban, de perceken belül ránksötétedett, így hazajöttünk. Vagy 10 hónapja voltunk utoljára érdemben terepen, még hóban, úgyhogy ez most jól esett :)
Téli táj Beck's Kutyaviadal  - pitbullok harcolnak :) Lemegyek, lesz, ami lesz Megfordulás lent... Nagyobb lendület kellett volna... Másodikra meglett :) Fenn Az erdőben hihetetlen nagy hó van Némi hó :)

Kommentek

Lajoska

Te sem vagy alap Photoshból :)
A 3- képen úgy megfordítottad az bal oldali kutyust, hogy nem is lehet észrevenni. Még a nyomokat is kijavítottad a hóban.

nyuszy

Lajoska #48422:
Ez most nem teljesen tiszta :) He? :)

Lajoska

nyuszy #48423:
A harmadik képen vizualizálisan fordítsad megfelé a bal oldali kutyust. Szerintem az volt az eredeti.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!