2010.11.19. Péntek 2.

Szóval. Kettőkor leléptem a cégtől, hogy a gépműhelyből még a hétvége előtt elhozhassam a motort. Ami meg is lett, viszont nekem négyre vissza kellett volna mennem a céghez egy értekezletre. Persze négy negyvenkor jöttem ki a gépműhelyből, telefonáltam, hogy megvárnak-e a mítinggel. Meg. Megyek.

A Vörösmarty téren még agyaltam is, hogy nem megyek az Auchan felé, mert az lassú, péntek délután nagy a forgalom... Szóval elkanyarodtam a Balatoni út felé. Aztán 16:50-kor az ÖMV kútnál arra lettem figyelmes, hogy a szemből jövő, balra kanyarodni szándékozó BMW megáll, majd elindul, gondolván, hogy átfér még. Nem fért át.
Kiszálltunk, aztán miután az úriember nem teljesen szépen szólt, gondoltam hívok rendőrt. Hívtam a 112-t, ahol megpróbáltak meggyőzni, hogy oldjuk meg. Emberünk is hasonlót mond, elismeri.
Mondom, jó, akkor papírozzunk. Aszongya, előbb álljak félre. Mondtam neki, hogy majd ha papíroztunk meg fényképeztem. Közben szóltam Szilvinek, hogy jöjjön fényképezővel. Meg beszéltem Piszkor Petivel is, hogy mi van ilyenkor, illetve szóltam a céghez, hogy ne nagyon várjanak meg.
Szóval emberünk aszongya, hogy ha nem állok félre, akkor hívjunk mégis rendőrt. Mondom rajta, hívj. Hívott. A helyszínelők épp akkor mentek el ott, így megfordultak, és ott voltak két perc múlva.
Mértek, papíroztak, ilyesmi. Majd valamikor lesz valami...

A károkról. A lökhárító fogta fel az ütés nagyját, a jobb oldala szarrá gyűrődött (beleér a kerék), de a közepe is görbült. Összegörbült a sárvédő, a fényszóró behorpasztotta a motorházfedelet. A lámpák furán világítanak, úgyhogy lehet, hogy kapott a zárhíd is. Leugrott a sárvédőről a műanyag, összegörbült, és elvesztek a bolhái. Így hirtelen, sötétben ennyi.
Sajnos a kár forintban több lesz, mint amennyire az ember kívülről gondolna, és a rendőrségezés miatt zsebből kell megfinanszíroznom a javítást...
Fékút Ez egy tök jó kép az autóról

Kommentek

Marczin Róbert

Sajnálom. :(
Nem tudtam.
De így már érthetõ, hogy miért nem voltál kommunikatív. :(
Azért fel a fejjel.
Személyi sérülés legalább nem történt ugye?

obrotka gyula

Lökös azért többször bizonyított már. Anélkül most is nagyobb lenne a kár. Részvét. :(

nyuszy

Marczin Róbert #48293:
Nem, szerencsére. Szerintem még az öv sem fogott meg, legalábbis nem érzem.
Amúgy a BMW-nek a jobb hátulja gyûrõdött össze, a sárvédõje mögött, meg valószínûleg összetört a lámpája, mert a keresztezõdés eléggé tele volt törmelékkel. Sajnos nincs róla jobb kép, nem egyszerû helyszínelés közben közelrõl fényképezni, mikor az ellenfél jóindulata is kérdéses :)

obrotka gyula #48294:
Ez tény, de így meg a lökösért kár :)

Plósz Gyula

sajnálom.

Pocok

Részvét,mostanában nagyon hülyék az emberek :( Figyelmetlenek,és ilyen nyálban még rosszabb a helyzet.Szegény autó így milyen csúnyán néz ki :(

Buszos Petya

:(:(:(
Na baszki, ezt az E39-es Bimmert láttam többször is a városban és egyik alkalommal se közlekedett túl kultúrmódon. Remélem nincs semmi komoly gond, és jól jöttök ki a dologból!

Marczin János

Bakker ! Sajnálom ! :(
Jól tetted ,hogy nem álltál el a helyszínrõl ...
Tanú van ?

Gabe

Attakurva! Elég csúnyán néz ki.

Grosso

Nabakker. Részvét!

nyuszy

Köszi az együttérzést mindenkinek.

Marczin János #48313:
Neki termett ott hirtelen valami szintén okos és jóvágású cimborája a benzinkútról, meg max. a kutasok.
Aki éppen nekem jobbról kanyarodott volna ki, az elhúzott azonnal.
De elvileg elég tiszta helyzet, hogy nem ezen fog múlni...

CsuTee

Vazze, hát részvétem:(:( Hihetetlen hogy emberek mennyire nem tudják felmérni a dolgokat....

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!