2010.01.09. Szombat

A múltkor nem írtam, de a hátsó gátlók is elfosták magukat egy kicsit (bár érdekes módon ezt nem érezni még rajtuk).
Alapvetően ugyanilyen Procompokat kéne venni, csak azt marhára nem egyszerű beszerezni, ráadásul marhára nem gyors.
Szóval amíg ez lejáccódik, vettem óccsó Nivába való Sachs gátlókat. Persze annyira azért nem szép a dolog, mert a felső felében nincsen csövecske, szóval barkácsolós kicsit.

Ma elfogadható hőmérséklet volt kinn, a féltető alatt az eső meg nem zavar, úgyhogy nekiálltam a cserének. Mint tudjuk ez alapvetően egy max. 20 perces művelet, de persze sikerült 3 órát szopni vele. Egyrészt a felső csavarok igen szar helyen vannak, és semmilyen komolyabb szerszámmal nem lehet odaférni, és naná, hogy végig szoros a menetük. Mindenesetre a bal oldalival egész hamar ebántam, szerencsére a Procompba rakott persely jó volt a Sachsba is. A jobb oldali viszont kegyetlenül megszopatott, ugyanis az alsó csavarra brutálisan rárohadt a persely, egy órán át ütöttem, flexelgettem meg ilyesmi, mire sikerült leszedni. Miután ez megvolt, akkor meg a felső rész nem akart az istennek sem beférni a helyére, azt is győzködtem egy darabig, de végül én voltam az erősebb.

Aztán még elmentem a rétre kipróbálni, érzésre sokkal gyengébb, mint a Procomp, meg úgy általában a tartósságára sem mernék fogadni, de alapvetően működőképes.
A különbség nyitva A különbség csukva A persely... A persely... Beszerelve, összekenve

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!