Palotavárosi táblák 4.

Valami történik... (Előzmények
No persze semmi olyan, aminek értelme lenne.
Tudni kell, hogy a terület egyik bejáratánál valamiért nem volt kinn a Palotaváros feliratú "Lakott terület kezdete" c. tábla, csak úgy simán egy 30-as "Sebességkorlátozás. Ugyanott kifelé eddig is volt "Lakott terület vége" tábla.

Gondolom a hiányzó táblára hivatkozva többen nem fizették ki a gyorshajtásért kiszabott közigazgatási bírságot (jogosan), így hát nagyra becsült Városgondnokságunk lépett.
Hétfőn megjelent ott egy új tábla, ma sikerült lefényképezni.

Még mielőtt bemennék a rendőrségre megtenni a feljelentést ismeretlen tettes ellen szándékos közúti veszélyeztetésért, írtam nekik egy levelet:

Subject: Re: Palotaváros forgalmi rendje 309-5/2008.
Date:    Sat, November 15, 2008 17:08


Tisztelt Zákányi Úr,
Köszönettel vettem levelét, és hittem, hogy talán megfelelő irányú fordulatot vesz az ügy. Elég sokáig vártam, hogy valami a gyakorlatban is történjen, és igen, a héten tapasztaltam, hogy valami történt. A mellékelt képet a terület Rác utcai bejáratánál készítettem, bár gondolom ez nyilvánvaló. Feltételezem, hogy Önök is tisztában vannak a képen látható helyzet problémáival, de azért leírnám:
1. Az általam kifogásolt "Lakott terület kezdete" tábla továbbra is kinn maradt, azaz az eredeti probléma még mindig él. 2. A terület többi be- ill. kijáratánál maradt minden úgy, ahogy eddig. 3. Azokon a helyeken sem és - ahogy képen is látszik - itt sincs kifelé "Korlátozott sebességű övezet vége" tábla, azaz a területre itt bemenve, majd bárhol kiérve egy lakott területen kívüli 30-as övezetben leszünk.



Kérem, hogy az eredeti levelemben leírtaknak megfelelően gondoskodjanak az 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendeletnek és az elérni kívánt forgalmi helyzetnek megfelelő táblák kihelyezéséről, illetve amennyiben ez túlmutat az Önök hatáskörén, kérem, írja meg, mely felettes szervüknek jelezhetem ezt a problémát.
Üdvözlettel, aláírás
Rác utca, 2008.11.15.

Kommentek

CsuTee

Nem vagy egy egyszerû eset ugye tudod :D De ezt pozitív hsz-ként mondom :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!