2008.05.24-25. Szombat - Vasárnap

A hétvégén utánfutóztam. Sokat.
Előszöris szombaton bútorokat kellett cuccolni, majd vasárnap este elvittük a kabriót Győrbe, miután feladtuk az életrekeltésére irányuló törekvéseinket.
Összesen 300 km-t mentem a 3 méteres futóval, ebből kb. 90-et úgy, hogy rajta volt a POP, és az utánfutó összsúlya valahol 900 kg körül volt, ami elég kemény, ha az autó 1080 kg-os önsúlyához viszonyítunk. Az mondjuk elég elmebeteg dolog már.
Ami az érdekes, hogy a mostani időjárásban átlagos 8,3 vegyes fogyasztásom csak 9,0 literre emelekedett meg, az szerintem teljesen baráti ilyen használatban.
Ja, és egész jól tudok már ilyennel tolatni, sikerült kitolatnom az udvarból vele hétfő reggel, mikor vittem vissza, ami nem semmi, aki ismeri a helyszínt, az tudja miért.
Indulásra készen

Kommentek

Subbass

Azért a rögzítés technikája megvan! :)
szivas elöl, szivacs hátul . :) de javíts ki ha rosszul látnám. :D

Lajoska

Subbass #19063:
Muszáj. Szép autó, óvni kell. :)

8-9 litert iszik a Jimny? Többre gondoltam, ezekkel a brutálnagy kerekekkel...

Buszos Petya

Subbass #19063:
Spanifer is van ott szerintem... ;)

nyuszy

Subbass #19063:
Lajoska #19065:
Buszos Petya #19066:
Kivételesen jól sikerült a rakományrögzítés, egész úton egy centit nem mászott el. A szivacsok már fogtak rajta annyit, hogy meg sem akart mozdulni, de azért még ki is kötöttük spaniferrel, úgyhogy problémamentes volt a dolog ezen része.

Lajoska #19065:
Annyira nem nagyok amúgy, 7%-kkal nagyobbak, mint a gyári. Ez a fogyasztási adat már a valós, tehát a km-számláló csalásának korrigálása utáni érték.
Télen vegyesben simán megeszi a 10-11-et, tisztán várost télen meg nem is mertem még mérni, szerintem 12-13 körül lehet, az már fáj...

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!