2008.03.09. Vasárnap

Kimentünk egy picit délután, én bátor voltam, és az AT-s gumikkal mentem. Ez alapvetően nem is lett volna gond, mert szárazság van.
Elmentünk Királyszállás felé Kisgyónba, majd onnan Jásdot céloztuk meg, ami nem volt egyszerű, de megoldottuk. Ezt az utat kellett megtalálni, végülis sikerült :)
Aztán elmentünk a Szentkúthoz, majd némi kavargás után felmentünk a Nána-Tés aszfaltra, onnan elvileg Alsópere irányába indultunk el. Valaha már jártunk arra, de most nagyon nem sikerült megtalálni a helyes irányt, úgyhogy fogalmam sincs, merre jártunk, de találtunk egy zsír új, még el sem készült kilátót, nem tudnám megmondani, hogy hol. Aztán Lajos rájött, hogy sietni akar haza, úgyhogy toronyiránt elindultunk hazafelé, és végülis egyenesen Tésre értünk be, onnan már aszfalton jöttünk haza.
Persze azért ez nem volt ennyire egyszerű, mert még Tés előtt nem sokkal volt egy szép kis saras tócsa, amit ugyan nézegettem, de arról volt szó, hogy sietünk. Aztán Lajos beszólt CB-n, hogy miért hagytam ki, úgyhogy visszamentünk :D Meglepő módon oda-vissza többször sikerült megjárni az AT-s gumikkal, de az olyan izé lett volna, hogy sehol nem akadunk el, úgyhogy megpróbáltuk keresztben is. Még az sem volt gond, viszont mellette volt egy kis tócsa a partfalig, na, ott végül sikerült elakasztani a kocsit :) Lajos beállt elém, majd kicsörlőztem az autót.
Ezért jó az AT-s gumi, olyan élményekkel gazdagodhat az ember, ami egy MT-ssel elképzelehetetlen lenne :) :) :)
Fogalmam sincs, hogy hol van ez, de még nagyon új Fentről :) :) Csörlőzés Csörlőzés Szép

Kommentek

Buszos Petya

Ha azt élvezed, hogy elakadsz, akkor miért nem egy ültetett CRX-et vettél offródózni? Azzal nem kell olyan messze menni egy elakadáshoz. :D :D

Törölt felhasználó

Buszos Petya #15541:
Jól nézne ki az elején a csörlõ és a feldrótozott lökhárító cafatok. > ;) :c)

Gabe

Polski #15549:
Milyen drót? Cellux, vazze! :c) > ;)

nyuszy

Buszos Petya #15541:
Végülis az offroad arról szól, hogy megkeressük az autó határait. Azt meg csak úgy lehet, ha túlmegyünk rajta :)

Buszos Petya

nyuszy #15563:
Jó, de egy CRX vagy egy Calibra esetében nem kéne olyan messze kimenni a dzsindzsásba, hogy túlmenj azokon a határokon. ;) :D

nyuszy

Buszos Petya #15587:
Ez valami olyasmi, mint 600-as Polskival végsebességet tesztelni? :c)

Buszos Petya

nyuszy #15594:
Kábé. Vagy a Jimnyvel kimenni a Hungaroringre. :c) :c)

flplaci

Segítséget szeretnék kérni!
Ha lehet személyesen. Minél elõbbb!
A kis fityónkal kapcsolatban, most vásároltam a páromnak. Az E-mail címemre írj, hogy hol s mikor tudnánk találkozni. Elõre is köszönöm.

flplaci

Az elõzõ Segítségkérést a nyuszinak írtam!

nyuszy

flplaci #15614:
Öööö... Fogalmam sincs, hogy ki vagy, nem tudom az e-mail címedet, azt meg pláne nem értem, miért kéne írnom neked és találkozni veled, úgyhogy ezt a kérdést közelítsük meg inkább úgy, hogy ha szeretnél valamit, hívj fel. +36209864010.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!