2007.07.08. Vasárnap

Na megjöttünk Zólyomból...vegyes érzelmekkel. Hajnali 3-kor keltünk szombaton, aztán Pest majd Balassagyarmat érintésével elindultunk. Kb. fél 9 körül értünk oda, az autó nagyon jól bírta, szépen ment az új kuplunggal :) Szóval megérkeztünk, regisztráltunk, beszéltünk a helyiekkel kicsit, aztán megkerestük a társakat :)
Ezzel kb. eltelt egy óra, majd 9:40-kor elindult a menet a kempingből a repülőtérre...na ez a része a találkozónak nagyon feeling volt, baromira tetszett :D Miután mindenki megérkezett a reptérre és sorbaálltak az autók, elkezdődhetett a bámészkodás :) És sajnos innentől kezdett uncsi lenni az egész, mert annyiból állt a délelőtt, hogy álltunk egy reptéren (ahol ráadásul hideg és nagyon erős szél fújt:(), bámészkodtunk és nem csináltunk semmit :(
Egy idő után megérkezett a pesti társaság is, aztán elmentünk kajálni, ahol Csajos kitalálta, hogy kipróbálná a repülést egy vitorlázórepülővel. Kicsit hosszú várakozás után végre felszállt (persze előtte szért elbúcsúztunk tőle jól :P ), és nagyon élvezte a dolgot.
Kb. délután 2 körül hagytuk el a repteret - akkorra már csak mi voltunk ott 4-5 autóval... - és visszanéztünk a kempinghez, hátha ott van valami érdekesség. A kempingtől nem messze lévő gumis műhely udvarán volt egy kis szlalom, ahol jót szurkoltunk baznak :)
Ezután benéztünk kicsit a városba, de ott sem találtunk semmi érdekeset, úgyhogy visszamentünk a kempingbe, ahol leücsörögtünk a fűbe és beszélgettünk. Majd OGY és KG elkezdtek bizniszelni mindenféle cuccokkal, ezen mind jól elszórakoztunk :D :D :D
Utolsó felvonásként megvártuk az eredményhirdetést, majd leléptünk. Hazafelé is simán toltuk neki 100-110 környékén, szóval minden tiszteletem az autómé :)
Összességében olyan felemás érzelmekkel távoztam, mert volt olyan része a találkozónak, ami nagyon tetszett (lásd vonulás), de nagyrészt azért szerintem kicsit uncsi volt (több napra max azért érdemes kimenni, hogy szombaton ne legyél hulla) :(

Ja, és Fehérváron tankoltunk, mikor elindultunk, és legközelebb 365 km múlva már visszafelé Rétságon :) Egész jól eszik a kicsike :c)

Képek később...

A mi sorunk Csöpi Csöpi Szép :) Micsoda lángok! Jók azok a napraforgók :P Buggy, the craziest maluch :) Ennek gyönyörű színe van A BIS-nek jó áll a narancs szerintem A kedvencem...olyan széééééééép :) POP A másik kedvenc (Best orginal condition) ua Ez is szép volt :) Aranyos Best rebuild Best rebuild Best rebuild Best rebuild POP

Kommentek

Gabe

Meg azért, hogy jól berúghass olcsó és finom szlovák sörtõl. :c)

kissefa

Gabe #5474:
Akkor inkább berúgok ma itthon :D :D :D és alszom az ágyamban, ahol nem fagyok meg és jó esetben nem hány le senki :P

obrotka gyula

igazából megint az történt, hogy senki nem gondoskodtt -a szervezõk részérõl- a szórakoztatásunkról, ezért magunkat kellett szórakoztatnunk. :) :) :) már csak az a kérdés, hogy ezért minek 150 km-t utaznunk? :) :) :) :) :) :) :)

BG, mi a véleményed a taliról??????

kissefa

obrotka gyula #5477:
Állítólag voltak programok csak ezekrõl baromira senki nem tudott :(

Tibee

Tök jó a második kép. Olyan, mintha mosolyogna Csöpi, mert pont úgy tükrözõdik a krómlökös. :D :D

kissefa

Tibee #5479:
Igazából mosolygott is :D :D :D

Tibee

kissefa #5480:
Nem szoda. A sok tesó között jól érezte magát. :D :D

Tibee

Tibee #5482:
Nabazz. Nem szoda, hanem csoda. :D :D :D :D

kissefa

Tibee #5482:
Jaja, tetszett neki a sok szép kisautó :D

Tibee

kissefa #5484:
Érthetõ. :)

Húúú, a negyedik képen az a verda! Az álomszép.

kissefa

Tibee #5485:
Lesz még ilyen :) Csak várj türelemmel...

Törölt felhasználó

Sok pénz és idõ benne van ezekbe a pókokba :) kevés hétköznapi pók volt? vagy csak ezeket a külõnlegességeket raktad fel?A legdúrvább alúl az a narancssárga kereklámpás aminek olyan 850-es fiat módon van a hátulja megoldva :D

kissefa

Suhajda Dávid #5493:
Volt nagyon sok elég szakadt polski is...meg gány, de azokat nem fényképeztem le. Az a narancssárga is elég gáz volt: szépen át van alakítva meg minden, de áltárcsafék volt rajta meg néhány helyen megfolyt a festék : o)

Törölt felhasználó

obrotka gyula #5477:
Uncsi volt nagyrésze, illetve megint majdnem lebénult az arcom. Két év múlva nemhiszem, hogy kiviszem erre a szarságra az autómat.
Magyar talik sokkal jobbak.
Hát neked hogy tetszett :) ?

Törölt felhasználó

kissefa #5494:
szép autók :D de csöpi a legszebb ahogy mosolyog ;)

kissefa

Suhajda Dávid #5500:
Köszi :)

Dömi

kissefa #5478:
programban volt térkép és leírás is :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!