2007.03.07. Szerda

Na, délelőtt szerelgettem.
A gátló karikájába visszaütöttem némi zsír segítségével a szilentet, de szerencsétlen már sz*rt sem fog, úgyhogy kiesés ellen kapott szép nagy alátéteket. Elvileg ez kitart addig, amíg majd egyszercsak kap új gátlókat.
Szétszedtem a féket is, leszedtem a kereket, a féknyerget meg a fékdobot. Nem sikerült konkrét kavicsot találni, mindenesetre volt benn sok sár, kipucoltam, összeraktam, most semmi hangja nincs a kocsinak.
Aztán elmentem gumishoz, a negyedik kerék is kapott peremtömítőt, új szelepet, ki lett centírozva. Persze a rázás nem szűnt meg..

Kommentek

Törölt felhasználó

hello nyuszi ,latom nagyon temaban vagytok a Jimny teknikai adataival,en egy erdelyi srac vagyok nemreg vasaroltam egy kabrio Jimnyt 2000 evjarat,sajnos serulten ,gorbe elso tengaly +torott stabilizator rud.Abban a remenyben fordulok hozzad hatha lenne nehany tipped alkatresz beszerzes terenn,Romaniaban nem nagyonn talalok hozza semmit.koszi

nyuszy

koxi #2957:
Halihó!
Sajnos itthon sem jobb helyzet, bontott alkatrész egyáltalán nincs, elég drága az autó még ahhoz, hogy nem bontják el.
Én bontott cuccot eddig csak külföldrõl tudtam beszerezni, eBay segítségével. Nem kell megijedni, mert pl. Angliában nem ilyen drága az autó, így a cuccok postaköltséggel együtt is elfogadható áron vannak.
Ha gondolod, keress meg privátban, és segítek!
PÜ, vagy MSN, mail: nyuszy@nyuszy.hu

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!