2006.11.15. Szerda

Vóóót ma szerelés.
Történt ugyanis, hogy fura hangokat hallottam, és én a bal első kerékcsapágyra tippeltem. Utánaérdeklődtem, kétféle is kellhet bele, de legalább 15 ropi.
Mielőtt szétszedtük volna, megállapításra került, hogy a jobb hátsó féltengelyszimmering megadta magát (tegnap még semmi baja nem látszott...), szerencsére a múltkor készültem egy másik garnitúrával, és volt kéznél csapágy, szimmering és zsugorgyűrű is, Lajos segedelmével kicseréltük, a kézifékbowden persze most is szivatott minket...
Bal elöl viszont semmi baja nincs szerencsére a csapágynak, tökéletesen fut. Valószínűleg a féknek lehetett hangja, kicsit be volt állva. Mint kiderült, a képen látható egyik porvédő szakadt ki, megrendeltem már egy ezresért. Meg tettünk bele egy jobb betétet, mert a bal oldalon eléggé megette a külsőt.
Szétszedtük a szabadonfutót is, sikerült végülis rájönni, hogyan működik pontosan. A bal oldaliban el van szakadva egy gumi membránszerűség, de legalább csak komplett szabadonfutóval lehet kapni 70 ropiért :c)
Kapott még az autó szép új Valvoline MaxLife olajat (150.644 km).
Végezetül felkerült a műanyagos bácsi által megcsinált küszöbspoiler.

Szabadonfutó Agy Ez a kétcentis porvédő kerül egy ezresbe

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!