2006.09.09-10. Eurotrial Hajmáskér

Az eredeti elképzelés az volt, hogy kimegyek egy kicsit bámészkodni Lajosékkal a triálra, aztán úgy alakult, hogy beültem Gergő mellé a jobb egybe, ezt még úgysem próbáltam soha :)
A szombati nap viszonylag elfogadhatóan sikerült (azért jól nem :) ), elég könnyűek voltak a pályák, az összeszedett hibapontjaink nagyon nagy hányada elkerülhető lett volna.
A vasárnap már kevésbé ment, a pályák is nagyságrendekkel nehezebbek voltak. Délelőtt már az első szekciónk egy erősen kérdéses bírói ítélettel ért véget, aztán a harmadik szekcióban eltörött a bal első laprugó, így a negyedik szekciót nem tudtuk teljesíteni (300 hp). Ebédszünetben laprugócsere, folytattuk. Délután az első szekcióból csörlővel kellett kijönnünk. A másodiknak választott szekciónkat a végére kellett volna hagyni, addigra 0 ponttal teljesíthető lett. Az elején nem az volt... Olyan 5 autó ment el előttünk standardban, mindenki legalább 3 kaput döntve. Nekünk a második kapuban sikerült az autót is, olyan 3 méter magasból oldalra leborult, és fejtetőn állt meg :) Szerencsére semmi baj nem történt, de ezt a szekciót kb. 320 hibaponttal zártuk. A harmadik szekcióban meg eltörött hátul a kardánkereszt, így a negyedik szekciót megint nem tudtuk teljesíteni.
Azért jó móka volt, sikerült jól leégni, napszúrást kapni, valamint iszonyatos mennyiségű port nyelni :)

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!