2004.12.11. Szombat

Reggel leszedtem a kipuffot. Részletekben. A dobnak már semmi köze nem volt a leömlőhöz, 10 centivel az eredeti helye alatt lógott.
Aztán felpróbáltam a helyére az újat, és felraktam volna, ha a néni nem egy új meg egy régi fajta tartóvasat adott volna csütörtökön...
Kölcsönkértem Lajos Pókját (Neki is van ám újabban! Ma Enikővel együtt négy Pók volt az udvarában ;) ), aztán körbejártam Palota autósboltjait, de errefelé ilyen extra dolgokat nem lehet csak úgy venni... Úgyhogy Lajosnak meg kellett hegesztenie az egyik három darbra tört vasat. Így már sikerült a helyére rakni az egészet, nagyon király hangja van.
Aztán kicsit tuningoltam az utasteret, tettem a váltókarhoz gumiharangot, meg bebarkácsoltam egy régi fajta fűtésdobozt. Nem tudom, mennyire lesz tartós, mert nem volt kedvem széjjelfúrni a csomagtartó alját, úgyhogy csak szilóval rögzítettem.
Utána megpróbáltam kicserélni a hátsó lámpatesteket. Namost ez kábé három órámba tellt, mert mikor összeraktam, nem volt jobb oldalon féklámpa. Utána nem volt bal oldalon index. Aztán sehol sem volt féklámpa, majd a jobb oldlai helyzetjelző szűnt meg... :c)

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!